heel veel inspiratie in ons restylemagazine... md-lg

heel veel inspiratie in ons restylemagazine...

Alle actuele aanbiedingen bij Het Atelier van Poels.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Hieronder vind je alle lopende acties op een rij. Wil je meer weten over een bepaalde actie? Lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Actie: geldig tot 30-11-2019

NL Label Multishades en rolgordijnen 4e kado

Bestel nu 3 NL label Multishades en ontvang de 4de cadeau! De verschillende uitvoeringen, stoffen en dessins kun je in de winkel bekijken. Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-11-2019

Luxaflex PowerView Hub kit kado

Wegens succes is de actie verlengd! In de maand oktober én november ontvangt je bij aankoop van drie PowerView® aangestuurde producten een Hub Kit t.w.v. € 229,- cadeau. Bij aankoop van 2 producten ontvang je een remote kit t.w.v. € 71,- gratis.

bekijk de actie

Het Vloermagazine van Jouw Binnenhuisadviseur

Van PVC tot hout en van laminaat tot vinyl. Laat je inspireren op het gebied van vloeren en ontdek alle mogelijkheden, tips en trends als het om PVC, laminaat, vinyl, hout, tapijt of vloerkleden gaat.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 30-11-2019

15% korting op alle vloeren

We hebben een speciale actie van 1 tot en met 30 november 2019. Of je nu gaat verhuizen, een nieuwbouwhuis hebt gekocht of toe bent aan een make-over van je woning. Voor een nieuwe vloer ben je bij ons aan het juiste adres. Maar welke vloer kies je dan, wat zijn de verschillen tussen vinyl en pvc? Welke vloer is geschikt voor de keuken? En voor welke vloer kun je kiezen als je een betonlook wilt? We adviseren je graag! Het Atelier van Poels denkt met je mee en geeft een flinke korting van 15% op alle vloeren! Kom snel langs in onze winkel. Uiteraard krijg je van ons nog steeds de service die je gewend bent.

bekijk de actie