Met onze horren hou je ongedierte buiten.


Door horren voor je deuren of ramen te plaatsen houdt je ongewenste insecten buiten, maar geniet je wel van de frisse buitenlucht. Horren bieden je de mogelijkheid je huis goed te ventileren zonder dat ongedierte of zelfs pollen je huis binnendringen. Afhankelijk van het gekozen model kun je kiezen uit verschillende soorten gaas in diverse kleuren, dessins en structuren. Het gaas van onze leverancier Luxaflex® voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. De structuur van de horren is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen. Daarnaast bevat onze collectie horren ook speciaal Poll-Tex® gaas. Dit filtert pollen uit de lucht waardoor de kans op hooikoortsklachten vermindert. Kom naar Het Atelier van Poels, jouw binnenhuisadviseur in de regio Horst, Venlo, Helden en Panningen, om je te laten adviseren over de geschikte horren voor jouw woning.

Voordelen van horren.

 • +

  horren houden ongewenste insecten buiten de deur

 • +

  met horren kun je je huis goed laten ventileren zonder dat je last hebt van ongedierte

 • +

  het speciale Poll-Tex® gaas van filtert pollen uit de lucht

 • +

  er zijn horren voor elk type raam en buitendeur

ons verrassend inspiratiemagazine md-lg

ons verrassend inspiratiemagazine

De beste collectie horren in de regio Horst, Venlo, Helden en Panningen vind je bij Het Atelier van Poels.

Graag adviseren de gediplomeerde horren specialisten van Het Atelier van Poels jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze woonwinkel of maak een afspraak voor een goed advies.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht goed productadvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.

onze merken.