De collectie van Shutters & Shutters is eigentijds, waardoor de raambekleding in elk interieur past.

Raamdecoratie van Shutters & Shutters: stijlvolle shutters..


Het Atelier van Poels is de erkende interieurspecialist voor Shutters & Shutters voor de regio Horst, Venlo, Helden en Panningen. Het Atelier van Poels biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Shutters & Shutters, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die jou helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar shutters. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren we jou een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

"Jouw binnenhuisadviseur biedt deskundig advies en voldoende beleving op de winkelvloer, Shutters & Shutters doet er alles aan om van haar klanten fans te maken. Dat betekent dat we samen verwachtingen willen overtreffen!"


De beste collectie Shutters & Shutters raamdecoraties vind je in de regio Horst, Venlo, Helden en Panningen bij Het Atelier van Poels.

Graag adviseren de gediplomeerde Shutters & Shutters stylisten van Het Atelier van Poels jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze woonwinkel of maak een afspraak voor een goed advies.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend kleur- en materiaaladvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.