Wij gaan onze service verbeteren door het Atelier en Poels samen onder één dak te brengen.


Wij gaan onze service verbeteren door het Atelier en Poels samen onder één dak te brengen. Het Atelier van Poels en Poels Wonen & Slapen worden samengevoegd in één winkel. Vanaf 6 november 2020 vind je in het hart van de winkel ons Atelier waar je terecht kunt voor persoonlijk interieur advies.

 

Alles onder één dak

Vanaf nu heeft Poels Wonen & Slapen alles onder één dak voor jouw droominterieur. Meer dan 10.000 m2 aan woon, slaap en interieuradvies. Wij zorgen voor een totale ontzorging op ieder woon en slaapgebied. Met het kiezen van de juiste meubels, accessoires, stoffen, kleuren, wand en vloerbekleding creëer je samen met onze persoonlijke adviseurs jouw eigen unieke stijl.
Vaak kun je wel wat extra hulp gebruiken bij het samenstellen van jouw nieuwe interieur of bij het doen van aanpassingen aan jouw bestaande leefomgeving. Wat is er dan prettiger dat je daarvoor nog maar één winkel hoeft te bezoeken.
Bij ons in de winkel krijg je passend en mooi interieuradvies op maat. Al jouw wensen worden meegenomen in een persoonlijk gesprek.

 

De koffie en vers gebakken cake staat voor je klaar!

Of je nu op zoek bent naar een nieuw bankstel, accessoires of een geheel nieuw interieurontwerp, onze verse koffie en cake staat altijd voor je klaar. Laat je inspireren en adviseren onze medewerkers denken graag met je mee. Een huis moet vooral een warm thuis zijn. Een plek waar de sfeer volledig bij je past en waar tijd en aandacht voor elkaar vanzelfsprekend zijn. Daarom is voor ons één ding het allerbelangrijkste, namelijk dat jij je thuisvoelt bij Poels Wonen & Slapen.

 

Loop gerust eens binnen en ervaar het zelf

Wij kunnen nog heel veel meer vertellen over onze collectie en interieuradvies, maar het is altijd beter om dit zelf te ervaren. Loop gerust binnen of maakt direct een afspraak en laat ons vooral weten wat je ervan vond. Zo kunnen we onze service aan jou blijven verbeteren.

 

Tot ziens bij Poels